50 ročný sa vyhrážal 19 ročnému.V obchode sa najedol a napil.Dve krádeže v pivniciach.

29.11.2010 Celý región

50 ročný sa vyhrážal 19 ročnému: Policajti zo Sniny obvinili včera z prečinu nebezpečného vyhrážania 50 ročného muža z obce Dlhé nad Cirochou, okr. Snina.
Počas včerajšieho dopoludnia vošiel obvinený do neoploteného dvora jedného z rodinných domov v Dlhom nad Cirochou. Tu s nožom v ruke pribehol k 19 ročnému mladíkovi a vyhrážal sa mu zabitím. K napadnutiu nedošlo.

V obchode sa najedol a napil:
Z prečinu krádeže obvinili včera prešovskí policajti 16 ročného chlapca z obce Chminianske Jakubovany, okr. Prešov.
Mladistvý páchateľ prišiel včera dopoludnia do jedného z prešovských hypermarketov. Na predajnej ploche si z koša pre pečivo vybral jednu syrovú žemľu, ktorú počas prechádzania sa po predajni zjedol. Následne si z regálu nápojov zobral 0,33 l malinovku a túto vypil. Keď sa najedol a napil prešiel bez zaplatenia cez pokladničnú zónu, za ktorou ho zastavil pracovník vlastnej ochrany. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 0,91. - €. Obvinený mladík už bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý a to blokovou pokutou. Stíhaný bude na slobode.

Dve krádeže v pivniciach:
Na policajnú linku 158 oznámil včera 25 ročný muž z Podolínca, že mu niekto z pivnice ukradol bicykel.
Ku krádeži došlo v noci zo soboty na nedeľu, kedy doposiaľ neznámy páchateľ prišiel do jedného z obytných blokov v Podolínci. Na vchodových dverách do pivničných priestorov vypáčil petlicu, vošiel dnu a ukradol odtiaľ horský bicykel. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 1 100. - €.
Krádež vlámaním do pivnice vyšetrujú aj bardejovskí policajti. V dobe od 19.11.2010 do 28.11.2010 sa zatiaľ neznámy páchateľ vlámal do jednej z pivníc v obytnom dome na Ul. Pod Papierňou v Bardejove. Po prekonaní zámkov z nej následne ukradol krovinorez, čím majiteľovi pivnice spôsobil škodu 371. - €.
 

Vyberte región